​Tegnestue med brede kompetencer

No.​57 er en kompetent og seriøs tegnestue, der har en god økonomisk forståelse og indsigt i projektet. Vores ar​kitekt tegner realiserbare projekter for kunder i Hobro, Støvring, Aalborg og andre omkringliggende områder, og der er især mange private kunder, der vælger os på grund af vores tidligere projekter og unikke designs. Skal vi også hjælpe dig med et flot, arkitekttegnet hus?

Vores vision som tegnestue

Visionen om et arkitektonisk velovervejet projekt og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for vores tegnestue. Tegnestuen er stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og enfamiliehuse.

I nutidens byggeri stilles der store krav til at finde balancen mellem de designmæssige kvaliteter og de økonomiske faktorer. Her er det vores filosofi at finde denne balancegang i tæt samarbejde med dig som bygherre.

Vores visuelle tilgang

Hos No.57 ApS har vi en visuel tilgang til vores projekter, hvor det designmæssige udtryk vægter tungt i de indledende faser. Alt materiale bliver udført i 3D-modeller, og derfor kan du altid føle dig tryg i vores løsninger.

Vi samarbejder med en lang række aktører i byggebranchen, hvilket betyder, at vores tegnestue altid finder de nyeste løsninger og den rigtige pris. 

Vores ydelser og services

Vores tegnestue arbejder med alle typer projekter, fra konceptskabelse og designfaserne til det færdige byggearbejde. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • ​Projektudvikling – går du rundt med en god ide?
  • ​Skitse- og designprojekter
  • ​Myndighedsprojekter – byggetilladelse, lokalplan og konfliktscreening
  • ​Detailprojekter – grundlag for entreprenøren og prissætning
  • ​Hovedprojekt – arbejdstegninger og detaljetegninger med øje for de korrekte løsninger
  • ​Økonomi og tidsplan – kontraktforhandling med entreprenøren
  • ​Fagtilsyn – din sikring for korrekt udførelse af byggearbejdet.

Kontakt vores tegnestue for en uforpligtende samtale

Går du rundt med et projekt i tankerne, er vi altid klar til en uforpligtende samtale. Det gælder, uanset om du drømmer om et arkitekttegnet hus, om du har behov for arkitektrådgivning i forbindelse med dit husbyggeri eller noget helt tredje. 

Ring til os på telefon 98 35 57 57 eller skriv til vores e-mail hp@no57.dk for kompetent arkitekthjælp. 

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00