Villa Saxtoft

Projektnavn:​

Villa Saxtoft

Placering:

Thorvaldsensvej 1, 9000 Aalborg

Omfang:

196m2 Bolig

50m2 Carport

133m2 Kælder

Status:

Færdig ultimo 2022

VILLA SAXTOFT er inspireret af funkisbungalow stilen, der er karakteriseret ved et kubisk inspireret formsprog og et pyramidetag med lav hældning og store udhæng.

I det arkitektoniske udtryk er der taget udgangspunkt i det kubiske formsprog med flere mere eller mindre kubiske voluminer, der er bygget sammen. Udformningen af pyramidetaget og det store udhæng på de enkelte voluminer er med til at afgrænse og understrege det kubiske og geometriske udtryk i arkitekturen.

Vinduerne er udformet som gulv til loft vinduer med udelukkende vertikale sprosseringer, der er endnu et kendetegn fra funkisbungalow stilen.

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00