​Villa på Skalhøje 117

Projektnavn:​

Villa på Skalhøje 117

Placering:

Skalhøje 117, Nibe 9240

Omfang:

204m2 Bolig

65,5m2 Garage

28m2 Overdækning

Status:

Færdig ultimo 2022

Villaen har taget udgangspunkt i formerne fra funkisstilen designet, med fokus på store lyse og gennemtænkte opholdsarealer, inde som ude. Den kubiske tankegang har været en vigtig faktor, for at skabe et kasseformet design som brydes med overdækning og indhak i facaden.

I det arkitektoniske udtryk er der taget udgangspunkt i funkisstilen, som med de rene linjer skaber et stringent og stilrent design. Udhæng som pryder 1. salen og danner rammer for ophold, er med til at bryde den ellers stramme kasseform som designet læner sig op ad.

Sammen dem de små detaljer og gulv til loft vinduer, skabes der er en god harmoni mellem de vertikale og horisontale linjer.​

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00