Villa på Kongensgade

Projektnavn:​

Villa på Kongensgade

Placering:

Kongensgade 3, Kongerslev

Omfang:

Bolig 213 m2

Kælder 125 m2

Status:

Under myndighedsbehandling​

Spændende funkisvilla i Kongerslev

Den moderne enfamiliebolig er udformet med et klart og enkelt arkitektoniske udtryk samt rene linjer i boligens planløsning.

Villaen er designet med forskellige forskydninger og højder, der fremhæver den mørke ”boks”, hvor boligens primære rum som køkkenalrum og stue er placeret. Herfra er der adgang til en stor overdækket terrasse med en flot udsigt til den omkringliggende natur. Store vinduespartier er med til at opløse grænsen mellem inde og ude samtidig med til at give forskellige kig fra boligen. Villaen er placeret på en skrånende grund og designet med indvendige niveauspring.

Villaen er opført i genbrugsmursten i en lys farve, der står i flot kontrast til den mørke metalbeklædning på den udskudte ”boks”. Facaderne med mursten og metalbeklædning brydes af trælameller, der er med til at skabe mere taktile og varme overflader ved terrassen og mellem vinduerne.

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00