​Villa på Kong Minos Vej

Projektnavn:​

Villa på  Kong Minos Vej

Placering:

Kong Minos Vej 57, Gug

9210, Aalborg SØ

Omfang:

198m2 Bolig

46m2 Garage

14,8m2 Overdækning

Status:

Færdig ultimo 2022

Villaen er designet og tilpasset til det kuperede terræn i Gug Alper. Det kuperede terræn, den gode udsigt og lækre opholdsarealer har været de store fokuspunkter i designet af villaen. Funkisstilen har været det store designparameter, der er karakteriseret ved et kubisk inspireret formsprog og et fladt udtryk, som sammen skaber skarpe og rene linjer.

Det arkitektoniske udtryk har taget udgangspunkt i funkisstilen med flere kubiske voluminer, der er bygget sammen. Udformningen af bygningsvolumen understreger det kubiske udtryk, som er med til at danne opholdsarealer med udsigten i højsæde.

Vinduerne er udformet som gulv til loft vinduer som er med til at skabe et godt sammenspil mellem den de horisontale og vertikale linjer i bygningsvolumen.​

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00