Villa på Aalborgvej

Projektnavn:​

Placering:

Omfang:

Bolig 200 m2

Kælder 80 m2

Status:

Skitse​

Moderne funkisvilla beliggende på naturskøn grund.

Villaen er placeret på et skrånende terræn og designet tager udgangspunkt i en fantastisk udsigt til Limfjorden og det omkringliggende landskab. Boligen er udformet med en garage, der er gravet ind i terrænet. Ovenpå garagen ligger boligdelen, hvor køkkenalrum og stue er trukket frem fra resten af boligen med adgang til en stor, overdækket terrasse med udsigt.

Villaens arkitektoniske udtryk bager præg af stramme designprincipper med klare linjer og et enkelt udtryk, der bliver brudt op af de anvendte materialer. Boligen er primært opført i en lysegrå mursten, der bliver brudt af en lys trælisteklædning.

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00