Villa Kjeldgaard

Projektnavn:​

Villa Kjeldgaard

Placering:

Golfparken 21, Løgstør

Omfang:

210m2 Bolig

78m2 Garage

51m2 overdækning

Status:

Færdig ultimo 2021

Enkel og stilren funkisvilla på en ny udstykning i Løgstør.

Projektet er placeret på en skrånende grund med en fantastisk udsigt over Løgstør og Limfjorden mod vest. For at komme op i højden og få en optimal udsigt er boligen placeret ovenpå garagen, der er gravet ind i terrænet. Boligen er udformet med forskudte niveauer for at imødekomme terrænets form og samtidig skabes der en harmonisk sammenhæng mellem de forskellige planer.

Villaens køkkenalrum og stue er placeret mod syd og vest, hvor man fra køkkenøen vil have en uforstyrret udsigt til Limfjorden. Fra køkkenalrummet er der adgang til en stor overdækket terrasse, der vil være afskærmet for vinden.

Villaen er opført i en lysegrå mursten, der står i flot kontrast til den mørke metalbeklædning. For at bryde med de hårde materialer og de mørke flader er anvendt en smal trælistebeklædning i indhakket ved terrassen og langs den sydlige facade

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00