​Villa på Bådevej

Projektnavn:​

Villa på Bådevej​

Placering:

Bådevej 12, Valsted

Omfang:

Bolig 371 m2

Garage 87 m2

Status:

Under opførelse​

En klassisk murmester ejendom med et moderne tvist.

Ejendommen er beliggende med en fantastisk panoramaudsigt over Limfjorden, hvilket allerede ses idet man træder ind i entreen. Fra boligens primære opholdsrum som køkkenalrum og stue er der ligeledes en fantastisk udsigt til vandet gennem store vinduespartier. De store vinduespartier kan åbnes helt op ud til terrassen således at grænsen mellem ude og inde forsvinder.

Ejendommen er udført i gode materialer og med flotte detaljer i både murværket, vinduerne og taget med små kviste. Villaens arkitektoniske udtryk er symmetrisk omkring en centralt placeret indgang, der er trukket frem fra resten af facaden.

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00