Tilbygning på Nybovej

Projektnavn:​

Tilbygning på Nybovej

Placering:

Nybovej 15, Kærby

Omfang:

Tilbygning 61 m2

Carport

Status:

Skitseprojekt​

Tilbygning og carport integreres i den eksisterende villa og bindes sammen gennem en ombygning.

I den ene ende bindes den eksisterende villa sammen med carporten gennem et udhæng, der føres med over på den eksisterende del. Ved at føre materialerne med fra det nye og over i det eksisterende skabes en bedre harmoni i ombygningen.

I den anden ende er etableret en tilbygning med et soveværelse, bad og walk-in samt et værelse og et multirum med adgang til en tagterrasse. Det arkitektoniske udtryk defineres af rene linjer og enkle byggematerialer som en mørk metalbeklædning samt store vinduespartier.

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00