Etageejendom på Skovvej

Projektnavn:​

Etageejendom på Skovvej​

Placering:

Skovvej, Nørresundby

Omfang:

7 Boliger

Cykelkælder + depot

Status:

Under Myndighedsbehandling​

Ny etageejendom på Skovvej i Nørresundby.

Projektet er udformet med syv ”studie” boliger på ca. 50 m2 pr/bolig fordelt på to 1. værelses lejligheder og fem 2. værelses lejligheder. I baggården er der udlagt parkering samt et fælles udeområde til beboerne med ophold og grøn beplantning.

Etageejendommen er placeret i facadelinjen, og det arkitektoniske udtryk er præget af store vinduespartier og et tydeligt markeret trappe- og elevatortårn i midten af bygningen. Derudover er bygningen udformet med tre kviste på hver side, der skaber en god loftshøjde i de øverste lejligheder.

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00