Dommerparken Seniorboliger

Projektnavn:​

Dommerparken
​Seniorboliger

Placering:

Dommerparken, Hammel

Omfang:

25 Boliger

2.150m2

Status:

Byggestart medio 2021

25 nye senior-boliger i en ny og centralt liggende bydel i Hammel. I planlægningen er der i den nye bydel, Dommerparken, lagt op til en gradvis fornyelse og forskønnelse af området med nye og attraktive boliger, et plejecenter og grønne områder, der er med til at skabe en fornyet og attraktiv bydel i Hammel.

Mod Syd er projektgrunden er afgrænset af en kommunalt ejet stor-parcel, hvor der er planlagt karrébebyggelse i 3-4 etager. Mod nord grænser området op mod en privat åben-lav bolig samt Region Midts Bo- Rehabiliterings- og aktivitetstilbud. Øst for området ligger en række boligejendomme, der er orienteret ud imod Anbækvej.

Vest for området er opført plejecentret ”Solhøj”. Designforslaget indeholder to etageejendomme, der er placeret indenfor de givne byggefelter og etageantal, der er angivet i lokalplan 406.

Byggefeltet er placeret centralt på grunden, hvor de to etageejendomme står vinkelret på hinanden, der gør det muligt at skabe et midteliggende trappe- og elevatortårn, der servicerer begge bygninger.

Adgang til boligerne sker via svalegange på hhv. bygningens nord- og østside. Svalegangene er integreret i bygningsvoluminet ved at lejlighederne i enden føres ud til kanten af svalegangen. Murpiller på udvendig side af svalegangen er med til at afgrænse og integrere den i bygningen.

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00