Cykel- og Gangbro

Projektnavn:​

Cykel- og Gangbro i Støvring

Placering:

Jernbanegade, Støvring

Omfang:

Bro over Borups Alle og jernbanen

Status:

Under myndighedsbehandling​

Ny cykel og gangbro over Borups Alle og jernbanen i Støvring By.

Broen skal forbinde Jernbanegade mod vest, der er en af hovedårene i Støvring By, med Støvring Ådale mod øst, der et nyt byområde under stor udvikling. Broen er designet på en måde, hvor man bevæger sig op over Borups Alle, og hen over jernbanen, hvor der skabes udsyn i alle retninger. Der skabes udsyn langt ned af Jernbanegade men også langt ud over Støvring Ådale.

På den anden side strækker broen sig igennem læbæltet langs jernbanen og ud til Støvring Ådale. På hver sin side af jernbanen er broen udformet med et trappe- og elevatortårn, hvor trappen svinger sig ned omkring elevatoren.

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00