Boligprojekt i Støvring

Projektnavn:​

Boligprojekt i Støvring​

Placering:

Jernbanegade, Støvring

Omfang:

80 boliger 

1 større erhvervslokale

Status:

Under myndighedsbehandling​

Et grønt åndehul i byens centrum, hvor beboerne og borgerne i byen kan føle sig velkomne.

Boligprojektet er placeret i Støvring Midtby med tæt tilknytning til byens aktive bymidte på den ene side og jernbanen på den anden side. Projektet tager udgangspunkt i ideen om et indvendigt gårdrum, der både kan benyttes af beboerne og af byen for på den måde at skabe møder mellem mennesker. Omkring gårdrummet er placeret forskellige bygningstyper med blandt andet tre punkthuse mod jernbanen.

I det indvendige gårdrum skabes et interessant og attraktivt urbant byrum, der er hævet op over en parkeringskælder. Gårdrummet er designet med en mangfoldig grøn beplantning og forskellige former for ophold. Projektet består af 80 lejligheder i forskellige størrelser samt et større erhvervslokale langs Jernbanegade.

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00