​Byggeri: Få realiseret dit drømmehus

Drømmer du om at få bygget et helt nyt hus, der er skræddersyet til lige netop dine ønsker og behov? Så lad os realisere dine drømme om nybyggeri. No.57 ApS er et arkitektfirma med mange års erfaring inden for arkitektløsninger i forbindelse med blandt andet nybyg, og vi hjælper særligt private kunder i Aalborg, Hobro, Støvring og omegn med at realisere deres drømme om det perfekte hus. Skal vi også hjælpe dig?

Sådan kan vi hjælpe dig

Igennem en faglig sparring vil vi hjælpe dig med at realisere dine tanker og ideer i forbindelse med dit nybyggeri. Vi vil supplere dit projekt med ideer, som du måske ikke selv har overvejet, eller som du ikke har troet var en mulighed. Vi vil hjælpe dig med at vurdere de arkitektoniske muligheder for dit projekt og med at foretage en realistisk vurdering af dit budget i forhold til dine ønsker.

Hvad enten dit projekt skal konceptskabes fra bunden af, eller om du går rundt med dine egne ideer til projektet, kan vi være behjælpelige med at sikre, at du får det bedst mulige ud af dit projekt. Vi tegner realiserbare løsninger, så vi på den måde sikrer, at projektet ikke kommer til at stikke af for dig.​

Hvad er mulighederne for nybyggeri?

Der er meget store individuelle prisforskelle på, hvor meget et nybyggeri koster. Den endelige pris afhænger af en række forskellige faktorer, herunder blandt andet:

  • ​Hvor stort et hus du skal have bygget
  • ​Hvilken arkitektonisk løsning du vælger
  • ​Hvilke byggematerialer du vælger
  • ​Hvilket byggefirma du vælger
  • ​Om du har behov for byggerådgivning under hele eller dele af byggeriet
  • Om du anvender en arkitekt.

Byg nyt hus med vores arkitekthjælp – kontakt os i dag

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med dit nybyggeri, eller har du nogle spørgsmål omkring priser eller lignende, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 98 35 57 57, eller du kan skrive til vores e-mail hp@no57.dk, hvis du foretrækker det.

Velovervejede projekter​

Arkitektonisk velovervejede projekter danner fundamentet for os.

​Økonomisk forståelse

Vi har stor forståelse for udnyttelsen af dit budget, når det kommer til nybyg.

​Private foretrækker os​

Med følelse og forståelse i projektet, er vi foretrukne blandt private.

​Medlem af Danske ARK​

Vi er stolte over at være Associeret medlem af Danske ARK.

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00