Funkisvilla i en moderne og minimalistisk stil​

Få en arkitekttegnet funkisvilla der lever op til dine drømme

Drømmer du om at få bygget et helt nyt hus, der lever op til alle dine ønsker, drømme og behov? Har du en moderne stil, og ønsker du en minimalistisk løsning tegnet af en arkitekt? Så byg en ny funkisvilla sammen med os hos NO.57.

Vi bygger blandt andet funkisvillaer og andre hustyper for privatpersoner og erhvervskunder i Aalborg, Støvring, Hobro og omegn, og vi står også gerne til din rådighed, hvis vi skal realisere dine drømme om en moderne funkisvilla.

Hvad er en funkisvilla?

En funkisvilla er en villa, der er særligt kendetegnet ved sit enkle og stilrene udtryk samt veldefinerede geometriske form. Den har en glat overflade uden nogen former for overflødig pynt. Indvendigt er indretningen som udgangspunkt meget enkel og med store, lyse rum.​

​Skal vi hjælpe dig med dit nybyggeri?

Vi tilbyder kompetent og faglig sparring, således at du kan få professionel hjælp til at realisere dine ideer og drømme til dit kommende husbyggeri. Vi supplerer gerne med ideer, som du måske ikke selv har tænkt over, ligesom vi også gerne hjælper dig med at gennemgå de forskellige arkitektoniske muligheder.

Derudover foretager vi også en realistisk vurdering af, hvor meget din kommende funkisvilla vil komme til at koste dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi tegner løsninger, der er realiserbare, og vi hjælper dig med at sikre, at du får det bedst mulige resultat.

Kontakt os i dag og kom et skridt tættere på dit drømmehus

Du kan med fordel tage kontakt til os allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med dit drømmehus. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på funkisvilla-nybyg. 

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00