​Dobbelthus: Et populært alternativ til et rækkehus

​Få realiseret dit husprojekt

Er du på udkig efter et erfarent og alsidigt arkitektfirma, der kan hjælpe dig med at bygge et dobbelthus i for eksempel Hobro, Støvring, Aalborg eller omegn? Så står vi hos NO.57 klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Vi tilbyder blandt andet opførsel af dobbelthus og andre hustyper for vores kunder, der både dækker over privatpersoner såvel som forskellige former for erhvervskunder.

Hvad er et dobbelthus?

Et dobbelthus er en bygning, der består af to sammenbyggede enfamiliehuse. Det vil sige, at der i den samlede bygning er to boliger beregnet til to forskellige husstande.

Et dobbelthus er den mindste form for rækkehus. Det er et oplagt valg for mange familier, der ønsker at bo i deres eget hus, og som samtidig foretrækker et tæt naboskab.

​Hvad koster det at bygge et dobbelthus?

Der er rigtig mange faktorer, der spiller en væsentlig rolle i forhold til vores priser på nybyg af dobbelthus. Det gælder blandt andet følgende faktorer:

  • Hvor stort huset skal være
  • Hvordan de to boliger skal indrettes
  • Hvilke byggematerialer der skal anvendes
  • Hvordan huset rent arkitektonisk skal bygges
  • Hvilket byggefirma du vælger at benytte dig af
  • Om du har brug for byggerådgivning undervejs

Kontakt os og få beregnet en pris

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på lige netop det dobbelthus, som du kunne tænke dig at få bygget? Så tag gerne kontakt til os allerede i dag med informationerne om dit kommende byggeri. Byg dobbelthus med os hos NO.57. Vi står klar til at varetage alle typer af projekter, som til sidst ender ud a et dobbelthus. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål! 

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00