​Digitalt byggeri der skaber den perfekte visualisering

Har du svært ved at visualisere dit kommende byggeri? Så er du kommet til den helt rette tegnestue. Hos NO.57 har vi en visuel tilgang, og vi tilbyder derfor blandt andet digitalt byggeri, hvor alle projekter bygges som 3D-modeller, der kan præsenteres for vores bygherre.

Vi henvender os både til privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i Aalborg, Hobro, Støvring og omegn, der ønsker at gøre brug af vores kompetencer.

Virtual reality som et værdifuldt arbejdsredskab

Virtual reality er blevet et naturligt og værdifuldt arbejdsredskab for os til at formgive og designe vores kunders projekter. Som en ekstra bonus har du som bygherre endda mulighed for at gå en tur i dit projekt, og på den måde kan vi altid være sikre på at ramme plet hver gang.

Samtidig er det vores oplevelse, at det giver vores kunder en stor tryghed i deres byggeprojekt, når de bliver præsenteret for digitalt byggeri.

Vi arbejder altid med de nyeste teknologier, og vi holder vores tegnestue løbende opdateret på de seneste værktøjer i forbindelse digitalt byggeri, så vi hele tiden kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.​

Kontakt os og hør mere om digitalt byggeri

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med digitalt byggeri, eller har du nogle spørgsmål? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, ligesom vi også gerne indgår en uforpligtende dialog i forbindelse med et kommende byggeprojekt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere dine drømme! 

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00