​Byggerådgiver med en stærk faglighed

Få en personlig bygherrerådgivning

Står du og her brug for kompetent byggerådgivning til dit næste store byggeprojekt, så står vi klar til at hjælpe dig! 

Hos No.57 har vi mange års erfaring som både arkitekt og byggerådgiver, og vores kunder er typisk privatpersoner fra Aalborg, Støvring, Hobro og andre omkringliggende områder. Skal vi også hjælpe dig med kompetent byggerådgivning?

Kompetent og erfaren bygherrerådgivning

Vi tilbyder bygherrerådgivning til hele processen – lige fra de første, indledende tanker og overvejelser til det færdige byggeri. Vi har ekspertisen til alle projektets faser, så tager du os med fra den indledende fase, kan vi rådgive dig undervejs i hele forløbet.

Vores arbejde er baseret på engagement, erfaring og en stærk faglighed, så du kan være sikker på at få kompetent byggerådgivning. I samarbejde med dig kan vi finde frem til potentialet i dit byggeri, og vi kan sørge for, at dit byggeprojekt bliver lige som du ønsker det.

Kontakt os hvis du skal bruge byggerådgivning

Har du brug for en kompetent og erfaren bygherrerådgivning til dit byggeprojekt, står vi klar til at hjælpe dig til en fordelagtig pris, så du får mest muligt ud af dit byggeri, uanset om der er tale om et byggeri i privat- eller erhvervsregi.

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre om vores priser, eller ønsker du at kontakte os for en indledende og uforpligtende dialog, skal du endelig ringe til os på telefon 98 35 57 57 eller skrive til vores e-mail hp@no57.dk. Når vi ved, hvor meget vi skal bistå dig undervejs, udarbejder vi et tilbud på vores rådgivning.

Det siger vores kunder

"No57 har tegnet det perfekte hus"

No57 har tegnet det perfekte hus til os og hjalp os med at finde det rette byggefirma, som vi også er meget tilfredse med. Vi hyrede endvidere No57 som bygningsrådgiver under processen. Vi har kun rosende ord tilovers for både Maria, Lasse og Henrik, og vil helt klart bruge firmaet, hvis vi engang skal bygge igen. Mvh. Helle og Uffe Dalsgaard.

- Uffe Dalsgaard​

"Inspiration og fantastiske løsninger"

Henrik var hurtig til at komme til den anden side af landet og vi blev derefter også inviteret til at besøge dem, hvilket var en god oplevelse med inspiration og fantastiske løsninger på vores byggeri. 

De søgte tilladelser og alt hvad der skulle ordnes, så projektet var overskueligt for amatører som undertegnede.

- Stig Amlund

"5 stjerner her fra"

Henrik hjalp mig igennem nogle trælse projekter med masser af modvind fra det offentlige, 5 stjerner her fra både for professionalisme og pris.

- Mikkel Thorhauge

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Kontakt os

NO.57 ApS

Skomagergade 1, st. th.

9240 Nibe

Find os på Google Maps

Telefon: 98 35 57 57

Mail: hp@no57.dk

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00