​Byggerådgiver med stor erfaring
​og en stærk faglighed

Skal du brug en dygtig og erfaren byggerådgiver, der kan hjælpe dig undervejs i hele dit byggeprojekt, så er du kommet til det rette sted. 

Hos No.57 har vi mange års erfaring som både arkitekt og byggerådgiver, og vores kunder er typisk privatpersoner fra Aalborg, Støvring, Hobro og andre omkringliggende områder. Skal vi også hjælpe dig med kompetent byggerådgivning?

Kompetent bygherrerådgivning

Vi tilbyder bygherrerådgivning til hele processen – lige fra de første, indledende tanker og overvejelser til det færdige byggeri, så tager du os med fra den indledende fase, kan vi rådgive dig undervejs i hele forløbet.

Vores arbejde er baseret på engagement, erfaring og en stærk faglighed, så du kan være sikker på at få kompetent rådgivning fra vores byggerådgiver. I samarbejde med dig kan vi finde frem til potentialet i dit byggeri, og vi kan sørge for, at dit byggeprojektet bliver optimeret.

Kontakt os, hvis du skal bruge en byggerådgiver

Har du brug for en kompetent og erfaren byggesagkyndig til dit byggeprojekt, står vi klar til at hjælpe dig til en fordelagtig pris, så du får mest muligt ud af dit byggeri, uanset om der er tale om et byggeri i privat- eller erhvervsregi.

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre om vores priser, eller ønsker du at kontakte os for en indledende og uforpligtende dialog, skal du endelig ringe til os på telefon 98 35 57 57 eller skrive til vores e-mail hp@no57.dk. Når vi ved, hvor meget vi skal bistå dig undervejs, udarbejder vi et tilbud på vores rådgivning.​

Velovervejede projekter​

Arkitektonisk velovervejede projekter danner fundamentet for os.

​Økonomisk forståelse

Vi har stor forståelse for udnyttelsen af dit budget, når det kommer til nybyg.

​Private foretrækker os​

Med følelse og forståelse i projektet, er vi foretrukne blandt private.

​Medlem af Danske ARK​

Vi er stolte over at være Associeret medlem af Danske ARK.

Et arkitektonisk velovervejet projekt, og et professionelt udført byggeri danner fundamentet for tegnestuen No.57 

Stiftet i august 2019 af Henrik Pedersen med års opsamlet erfaring og kompetencer, der rummer alt fra udstykningsplaner, projektudvikling, tilbygninger og énfamiliehuse.

Åbningstider

​Man - Tors

8:00 – 16:00

​Fredag

8:00 – 14:00